REpublic. Comment Köztársaság.

Trend és Társadalom figyelő.
Média Commentelő.
Kicsit kritikus.
Ez a REpublic.blog.hu
A Beszólás szabadsága.

Friss Commentek

Friss Topikok

  • zsákzoli: Szóval üdv mindenkinek.Látom mindenki megtalálta a helyét... (2010.01.09. 11:31) Hit gyülekezete: Egyház 2.0?
  • zsákzoli: Engem is állandóan szarrá gyaláznak mindig a leszázalékolási bizottságok,de már betelett a pohár.Megjegyzem a rohadék ... (2008.11.18. 18:20) Hogyan legyünk erkölcsi hullák?
  • kozmaresz: Sokan mondták már nekem, hogy nagyon cinikus vagyok és bár halvány fogalmam volt a szó jelentéséről, de azt hiszem mos... (2008.09.09. 13:59) Kritikus Cinizmus.
  • Kelemen Kornél: ez meg mi? (2008.01.06. 10:00) Good Bye Orbán!?
  • doxi: Fennakadt a szűrésen? Mért is akadt fenn? Bekapnád a faszomat is ugye, hülye náci? (2008.01.06. 09:32) Budapest a kínaiaké.
  • mano18: sziasztok!! mizujs ere felétek?boldog karácsonyt mindenkinek!puuzka (2007.12.26. 17:22) Értelmes Kommunikáció vs. MSN
  • 7th: A magzat ugyan úgy élő személy. "Kikaparása" gyilkosság. Egyébként az újszülött csecsemők nagyon is keresettek az örök... (2007.08.03. 22:20) Ha feminista vagy már ölhetsz is?

Iratkozz fel a feedre!

Ne parázz, csak egy hulla!

2007.01.04. 17:51 republic

Mellesleg egy rossz bácsié.



Szaddam meghalt, aki ebbe nem tud beletörődni azt igazán csak szánni tudom, de azzal, hogy a média+az abban érdekeltek tovább gördítik az ügyet, attól még nem fog feltámadni a szörnyeteg. Amúgy az a sejtésem, hogy végső soron is ezt akarják elérni. Szaddam feltámasztását.

Szaddam halálánál már csak Osama bin laden halála lesz majd nagyobb szenzáció, addig is be kell érnünk ezzel az akasztással, mely annyira nem is volt kegyetlen. Ha belegondolunk, hogy egy 10 éves gyerek mennyi erőszaknak van kitéve, és hogy hány digitális katonát lőtt már halálra, ráadásul nagyfelbontásban, fotorealisztukus vérfröccsenéssel és 2 millió pixelből álló húscafatokkal, akkor nem értem, hogy miért ne nézhetnénk végi, ahogy lóg. A szörny.

Persze nem akarom elbagaterizálni a "halál" és a "kivégzés" fogalmát, de úgy gondolom, felesleges siratni, azt aki megérdemelte büntetését. Az ENSZ álszent reakcióiról, pedig csak annyit, hogy kíváncsi lennék mit mondanának az ENSZ fejesei, ha mondjuk az ö kislányukat ölte volna meg egy katona, mellesleg Szaddam parancsára.

Hiába, az ember már csak ember marad, és a szemet szemért törvénye, pedig sohasem volt még aktuálisabb a történelem folyamán, mint most, amikor egy gombnyomással százezreket, milliókat lehet megölni.

Ezen tények örömére nézzük meg a titkos videót:


1 komment

Címkék: irak irán comment köztársaság szaddám huszein szaddám huszein kivégzés best

A bejegyzés trackback címe:

https://republic.blog.hu/api/trackback/id/tr6725968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

banán 2007.05.10. 20:52:16

hallod!!!...
ezt igaz, még csak most olvastam, de elismerésem, hogy hidegvérrel kimondtad a kegyetlen 10évesekre a végső ítéletet. és teljes mértékben egyetértek!!!!!!!!!!!!!!!!
frissíthetnél mellesleg, oda-vissza már elolvastam párszor.... :D
thx, h kommentelhettem ;)
üdv, jó egészséget!
banán
süti beállítások módosítása