REpublic. Comment Köztársaság.

Trend és Társadalom figyelő.
Média Commentelő.
Kicsit kritikus.
Ez a REpublic.blog.hu
A Beszólás szabadsága.

Friss Commentek

Friss Topikok

  • zsákzoli: Szóval üdv mindenkinek.Látom mindenki megtalálta a helyét... (2010.01.09. 11:31) Hit gyülekezete: Egyház 2.0?
  • zsákzoli: Engem is állandóan szarrá gyaláznak mindig a leszázalékolási bizottságok,de már betelett a pohár.Megjegyzem a rohadék ... (2008.11.18. 18:20) Hogyan legyünk erkölcsi hullák?
  • kozmaresz: Sokan mondták már nekem, hogy nagyon cinikus vagyok és bár halvány fogalmam volt a szó jelentéséről, de azt hiszem mos... (2008.09.09. 13:59) Kritikus Cinizmus.
  • Kelemen Kornél: ez meg mi? (2008.01.06. 10:00) Good Bye Orbán!?
  • doxi: Fennakadt a szűrésen? Mért is akadt fenn? Bekapnád a faszomat is ugye, hülye náci? (2008.01.06. 09:32) Budapest a kínaiaké.
  • mano18: sziasztok!! mizujs ere felétek?boldog karácsonyt mindenkinek!puuzka (2007.12.26. 17:22) Értelmes Kommunikáció vs. MSN
  • 7th: A magzat ugyan úgy élő személy. "Kikaparása" gyilkosság. Egyébként az újszülött csecsemők nagyon is keresettek az örök... (2007.08.03. 22:20) Ha feminista vagy már ölhetsz is?

Iratkozz fel a feedre!

A kaszás visszatér.

2006.12.29. 00:56 republic

Ez volt 2006  -  II. Rész


Szeretem a globalizáció híveit.
Kedves emberek, akik a Mekiben esznek.

Idén a kapitalista szörny jót tombolt, mindenütt ahol, pénzt, hatalmat és új belépőként közösséget talált. Idén ugyanis nem startupokat, és nem is jól menő cégeket, hanem emberi agyakat zabált fel.

Millió, és millió emberi agyvelő vándorolt pénztől mocskos kezeken át, ki tudja milyen cégeik. Ezúttal igaz, volt az is, hogy akinek piros a tenyere az volt a tettes. A megenta (majdnem piros) birodalom idén hatalmasat tombolt piciny hazánkban elég csak az iwiwre, vagy a blogtér-re gondolni. Az agyfogyasztás külföldön a YouTube-al folytatódott, melyet a Google vásárolt fel. A Windows Vista pedig önmagában is rákkeltő, így nem is kell ecsetelnem, hogy mennyire veszélyes az emberiségre.

Jövőre azonban a kaszás visszatér. Még több cég olvad majd be a nagyokhoz, még kevesebb teret hagyva nekünk. Ne higgyük, hogy a blogok szabadságát, nem érinti a dolog, hiszen csak idő kérdése, hogy mikor jelenek meg a reklámok a blogok belső felületein is, (ne adja az ég). Így lehet, majd kiabálni bármely multi ellen, miközben a reklámja ott lóg a post felett... Hiába a kapitalizmus olyan dolog amit mi magunk is keblünkre ölelünk, hiszen az éltet minket, mégis közben megeszi az agyunk és a szabadságunk is. Rosszabb eseteben mindkettőt egyszerre.

1 komment

Címkék: google windows blog iwiw forradalom bill gates globalizáció 2007 blogtér

A bejegyzés trackback címe:

https://republic.blog.hu/api/trackback/id/tr624795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

molcsa (törölt) 2006.12.29. 09:47:02

Nemtom, hogy mondjuk a Youtube miért volt kevésbé ördögi dolog a Google-nél. Az sem egy sufniban működött már két anarchista bábáskodásával.
Persze ezeket a folyamatokat lehet nem szeretni, azonban mivel ezek a szellemi temékek valakiknek a tulajdonai, ezért azt csinálnak velük, amit akarnak.
A reklámokról meg annyit, hogy persze én is rühelleném őket. De eszemben sincs fizetni azért, hogy a szolgáltató helyet biztosítson számomra. Viszont azt belátom, hogy mondjuk a blog.hu (az index) tulajdonosai pénzt akarnak ezzel keresni. Én sem csinálnám ingyen. Ezért a jövő az ingyenes tartalomé REKLÁMOKKAL. A gonosz Google ezt már bebizonyította.
süti beállítások módosítása