REpublic. Comment Köztársaság.

Trend és Társadalom figyelő.
Média Commentelő.
Kicsit kritikus.
Ez a REpublic.blog.hu
A Beszólás szabadsága.

Friss Commentek

Friss Topikok

  • zsákzoli: Szóval üdv mindenkinek.Látom mindenki megtalálta a helyét... (2010.01.09. 11:31) Hit gyülekezete: Egyház 2.0?
  • zsákzoli: Engem is állandóan szarrá gyaláznak mindig a leszázalékolási bizottságok,de már betelett a pohár.Megjegyzem a rohadék ... (2008.11.18. 18:20) Hogyan legyünk erkölcsi hullák?
  • kozmaresz: Sokan mondták már nekem, hogy nagyon cinikus vagyok és bár halvány fogalmam volt a szó jelentéséről, de azt hiszem mos... (2008.09.09. 13:59) Kritikus Cinizmus.
  • Kelemen Kornél: ez meg mi? (2008.01.06. 10:00) Good Bye Orbán!?
  • doxi: Fennakadt a szűrésen? Mért is akadt fenn? Bekapnád a faszomat is ugye, hülye náci? (2008.01.06. 09:32) Budapest a kínaiaké.
  • mano18: sziasztok!! mizujs ere felétek?boldog karácsonyt mindenkinek!puuzka (2007.12.26. 17:22) Értelmes Kommunikáció vs. MSN
  • 7th: A magzat ugyan úgy élő személy. "Kikaparása" gyilkosság. Egyébként az újszülött csecsemők nagyon is keresettek az örök... (2007.08.03. 22:20) Ha feminista vagy már ölhetsz is?

Iratkozz fel a feedre!

Budapest a kínaiaké.

2007.01.15. 18:14 republic

Kellenek a külföldiek?


Szeretem a turistákat. Főként akkor amikor kiürült zsebbel félrészesen battyognak Ferihegyen a gép belsejébe. Egy fárasztó nap után azonban nem vagyok toleráns ordibálásukkal szemben, főként egy vashernyó gyomrában.

Az enyém.
Magyarország a magyaroké. A kínai, japán, román, szerb, ukrán, szlovák, osztrák, zsidó vagy épp amcsi turisták nem magyarok. Jó lenne ha egyes turistacsoportjaik betartanák a vendégség egyik szabályát, miszerint nem robbantjuk fel a vendéglátó házát.

Ma is, mint már sokszor  egy kisebb külföldi horda lepte el a villamost amin ültem. Ordibálás és béna poénkodás vette kezdetét. Aztán a végállomásnál egy nyugdíjas fellökésével távoztak a villamosról.

Elég a bambuszból!
A turisták után persze ott vannak azon külföldi barátaink akik úgy megszeretik lehetőségekkel teli piciny hazánkat, hogy inkább itt maradnak.

Nincs baj ezzel sem azonban, Budapest attól BP, hogy annyira színes és multikulturális amennyire csak lehet. Magyarország New York-ja. De attól színes, hogy magyar emberek színesítik be. NYC és London, de a többi nagy világváros is kezdi elveszteni egyedi arcát. A sok idegen színtől.

Saját városunk egyedi arcának megóvása tehát nem rasszizmus, hanem közös érdek. Ebben egyet értek a szélsőjobboksokkal. Óvjuk meg ami a miénk. Abban persze már nem értek velük, egyet, hogy pusztítsuk is el azt ami nem olyan mint mi...

1 komment

Címkék: trendek magyar kult kultúra összeesküvés zsidó külföldiek

A bejegyzés trackback címe:

https://republic.blog.hu/api/trackback/id/tr8628610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doxi 2008.01.06. 09:32:54

Fennakadt a szűrésen? Mért is akadt fenn? Bekapnád a faszomat is ugye, hülye náci?
süti beállítások módosítása